Herfstcollectie

   

  Het is weer herfst en dat betekent dat we onze outfits weer kunnen aanvullen met de prachtige kleuren die bij dit seizoen horen. Maar wat is een outfit zonder de perfecte accessoires? Daarom willen we jullie graag kennis laten maken met onze handgemaakte oorbellen van polymeerklei.

  Veelzijdig

  Onze herfstcollectie is veelzijdig en biedt voor elk wat wils. Of je nu houdt van subtiele oorbellen of juist op zoek bent naar een statement piece, wij hebben het allemaal. Het mooie aan polymeerklei is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Hierdoor zijn onze oorbellen stuk voor stuk uniek en zul je er niet snel iemand anders mee zien lopen.

  Lichtgewicht

  Naast het feit dat onze oorbellen uniek zijn, zijn ze ook nog eens lichtgewicht. Dit zorgt ervoor dat je ze de hele dag door kunt dragen zonder last te krijgen van zware en pijnlijke oorlellen. Wel zo fijn, toch?

  Betaalbaar

  En het allerbeste nieuws? Onze oorbellen zijn ook nog eens betaalbaar. We vinden het belangrijk dat onze klanten niet de hoofdprijs hoeven te betalen voor mooie accessoires. Zo kun je zonder schuldgevoel jezelf of een ander verwennen met een paar prachtige oorbellen.

  Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een vriend(in) of gewoon jezelf wilt trakteren, onze handgemaakte oorbellen zijn de perfecte keuze.